torstai 11. huhtikuuta 2013

Hohhohoijaa

(WARNING tää on tämmönen hermostunut selityspostaus pianonsoitosta että jos ei kinosta niin ei kannata lukee tän pidemmälle)
Tänään koko päivän (miinus kahen tunnin päikkärit) kuvasin yritin kuvata videoita pianotutkintokappaleista.

EI ONNISTUNUT (:::::::::

Vitutus sillee sataprossaa plus siihen vielä tuhat prossaa lisää.
Mulla on huomenna siis pianonsoitossa 3/3 vapaasäestyspainotteisen tutkinnon klassinen osuus. Tää tutkinto on hajautettu kahteen osaan. Soitan huomenna kolme klassista kappaletta, ja kahen viikon päästä on loppuosuus, eli 5 vapaasäestyskappaletta konserttimuotosena (tervetuloo kattomaan) ja prima vistat (= mulle annetaan nuotit, joita en oo nähny etukäteen ja saan 10min kattoa sitä (siinä on sointumerkit) ja sitten se pitää säestää ja sit on kai joku toinenkin mis pitää korvakuulolta säestää).

Yritin nyt saada kuvattua klassisia kappaleita, kuvasin about 200 videopätkää illan aikana. Jonku Beethovenin soitin aina väärin ja alotin sen uuellee sata kertaa. Muut kappaleet meni vähän paremmin, oisin saanu Hedvigin teeman ja Myrskyn yhellä kuvauksella kasaan MUTTA JOSTAIN KAMERASTA LOPPU EKA AKKU ja sitten myöhemmin kun akku oli ladattu, niin yritin tietty soittaa sitä Beethovenii paremmin ja sitte ku alan kuvaa noita muita niin SE KAMERA KAI YLIKUUMENI TAI JOTAIN JA KUVAS TASAN NELJÄ SEKUNTIA NIIN MONTA KERTAA ETTÄ HUHHUH ja en sitten Hedvigiä saanu ees kuvattua (:::: jeeeeee jee jee. Nyt tää kone lataa noita videoita youtubeen ja toi eka video näyttää että lataus kestää vielä 80min ja toinen ei oo ees vielä alottanu lataa että ei kyllä tänä iltana tuu videoita. Blaablaa. No mutta ehkä lauantaina sitten?

Huomenna siis 11:30 tutkinto apua meen kai aamulla musaopistolle aikasemmin ja pääsen sinne johonki luokkaan harjottelemaan, aattelin ottaa kameran mukaa jos siellä jotenki onnistus kuvaamaan ainakin yhen noista kappaleista uusiks kun se ei kuulosta niin kivalta meiän pianol soitettuna koska siin on niin löysät koskettimet + ääni menee ihan puuroks kun soittaa matalalta. ASdkjhslkdölsdknjvöscdsölkjgri oiaölkfjs dvsölkdjaosijcfkjsljdö en varmaan pääse läpi tosta :(:(:(:(:(:(:(:(::(:(::(:(: hui

moikkaa
t.hypersuperjännittynyt jenni

4 kommenttia:

  1. Ei paniikkii hei :) selviit kyl ihan loistavasti :) usko pois! jos oot noin paljon harjotellu ni menee heittämäl läpi hei :) ps koita kuvata myöhemmin uudestaan, haluun kuulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no vähän paniikkia pitää olla :D kiitti tsemppauksest! (:: ps.yritän saada niitä tänne viikonlopun aikana niin saat kuulla (:

      Poista
    2. :) hei kerro mulle et onks bloggeris jotain mist näkis et onks mun kommenttiin vastattu? Vai pitääks se oikeesti käydä ain erikseen kattomas? D:

      Poista
    3. hmm, se pitää kai aina käyä eriksee kattomassa ??? en oo ainakaa ite löytäny sellasta toimintoo et näkis jostain ja se on tosi rasittavaa kun ei nää >:P

      Poista